این روزها وارد هر فروشگاه فیزیکی که می شوید و از آنها کارت ویزیتشان را درخواست میکنید با نکته جالبی رو به رو می شوید و آن این است که بر روی کارت ویزیت اکثر فروشگاه های حضوری سطح شهر در کنار آدرس شبکه های اجتماعی، آدرس فروشگاه اینترنتی آنها نیز درج شده است و شما را دعوت می کنند تا از محصولات موجود بر روی فروشگاه اینترنتیشان نیز بازدید کنید و حتی برای ترغیب بیشترتان به بازدید و خرید این امتیاز را برای شما قائل خواهند بود که اجناس پسند شده را با قیمت کمتری از روی سایت فروشگاهی آنها میتوانید خریداری کنید و یا اینکه هزینه ارسال در صورت خرید از فروشگاه اینترنتی رایگان یا بسیار ارزانتر برای شما تمام می شود. این دست از کسب و کارها بدون شک به اهمیتِ داشتن سایت فروشگاهی پی برده اند و از مدتها قبل با طراحی سایت فروشگاهی برای خود در تلاش هستند تا در کنار بازار فیزیکی، سهمی از بازار دیجیتالی کشور را نیز از آن خود کنند. در صورتی که شما نیز جز آن دسته از مدیران کسب و کار حضوری هستید که مایلید کسب و کار اینترنتی خود را آغاز کنید و با طراحی سایت فروشگاهی پا به عرصه دیجیتال مارکتینگ قرار دهید میتوانید تا انتها با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص طراحی سایت فروشگاهی به شما ارائه نماییم.

 

طراحی سایت و اپلیکیشن حرفه ای

یکی از اولین خواسته هایی که هر مدیر کسب و کاری در اولین قدم از طراحی سایت فروشگاه اینترنتی خود از شرکت یا اشخاص طراحی سایت دارد این است که در مدت زمان کوتاهی، یک سایت فروشگاهی برای آنها طراحی شود. این در حالی است که طراحی سایت فروشگاهی دارای چالش های بسیاری است و همانند هر کار حرفه ای دیگری نیازمند صرف زمان، مهارت و انرژی است. در کنار این موضوع در صورتی که شما طراحی اپلیکیشن را نیز در نظر داشته باشید طیف کاری به شدت بزرگ خواهد شد به نحوی که میتوان گفت حجم کار انجام پذیر تا سه برابر افزایش پیدا میکند و همین امر نیز بر زمان انجام پروژه را طولانی تر خواهد کرد.

پیشنهاد میکنیم در صورتی که قصد طراحی سایت و اپلیکیشن حرفه ای دارید، هر دو موضوع را به یک شرکت برنامه نویسی و طراحی سایت و اپلیکیشن بسپارید تا در نهایت شاهد طراحی سایت و اپلیکیشن حرفه ای باشید که هر دو این موارد با یکدیگر بیشترین میزان هماهنگی و کمترین میزان تداخل را داشته باشند.

{ طراحی سایت با قم وبسایت }

تسلط به بیش از 4
زبان برنامه نویسی وب

طراحی سایت با PHP

پی‌اچ‌پی (PHP) یک زبان برنامه‌نویسیِ شیءگرا و برای سرور است که برای طراحی وب توسعه یافته‌است، اما می‌توان از آن به عنوان یک زبان عمومی نیز استفاده‌کرد.

طراحی وب با Python

یک زبان برنامه‌نویسی شیءگرا، تفسیری، سطح بالا، و همه منظوره است، که خیدو فان روسوم آن را طراحی کرده‌است،

انواع برنامه نویسی اپلیکیشن

طراحی انواع اپلیکیشن اندروید و ios با زبان های مانند جاوا، کاتلین، react native و ...

جاوا اسکریپت

JavaScript که به اختصار JS نیز نامیده می‌شود، یکی از محبوبترین زبان‌های برنامه نویسی است. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، شی‌گرا و تفسیری است که از شیوه‌های مختلف برنامه نویسی پشتیبانی می‌کند.

طراحی سایت فروشگاهی وردپرس-ووکامرس

طراحی سایت با وردپرس یکی از جمله ساده ترین و سریع ترین روش هایی است که میتوانید به کمک آن وبسایت خود را راه اندازی کنید. با استفاده از افزونه ووکامرس نیز میتوانید وبسایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنید. استفاده از وردپرس و افزونه ووکامرس باعث می شود تا هزینه طراحی سایت فروشگاهی شما به حد چشمگیری کاهش یابد و در سریع ترین زمان ممکن وب سایت فروشگاهی خود را تحویل بگیرید.

 

طراحی سایت فروشگاهی با المنتور

زمانی که شما سایت فروشگاهیتان را به وسیله وردپرس و ووکامرس راه اندازی کردید برای اینکه بتوانید صفحات سایتتان را بدون نیاز به برنامه نویسی طراحی کنید به افزونه حرفه ای مانند المنتور نیاز خواهید داشت. طراحی سایت فروشگاهی با المنتور بسیار آسانتر از زمانی است که شما سایتتان را از صفر با کدنویسی راه اندازی کنید و همین امر سبب شده است تا بسیاری از طراحان سایت به سمت طراحی سایت با المنتور بروند زیرا با استفاده از المنتور شما میتوانید بخش اعظمی از صفحات وبسایتتان را به وسیله کشیدن و رها کردن ماژول های مختلف بسازید.

 

طراحی سایت فروشگاهی با جوملا

جوملا یکی از جمله قدیمی ترین رقبای وردپرس در بحث طراحی سایت به شمار می رود. سهم بازار جوملا در برابر وردپرس بسیار کمتر است و شاید بتوان یکی از دلایل این موضوع را افزونه های بی شمار رایگان برای وردپرس دانست، چیزی که جوملا از آن بی بهره بوده و شما برای هر افزونه جوملا نیازمند پرداخت هزینه هستید. این در حالی است که یک مدیر وبسایت وردپرسی همان افزونه را رایگان از مخزن وردپرس دانلود میکند. توجه به این نکته نیز ضروری است که طراحی سایت فروشگاهی با جوملا به افزونه های مختلفی نیاز دارد و همین امر ممکن است بر روی هزینه طراحی سایت فروشگاهی با جوملا برای شما تاثیر بسیار زیادی گذارد.

 

طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی

برخی از افرادی که مایلند کسب و کار آنلاینی داشته باشند به دلایل مختلفی طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی را انتخاب می کنند. هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی نسبت به زمانی که شما از وردپرس و یا سایت سازها استفاده میکنید بسیار بیشتر است اما میتوان این امید را داشت که امنیت آن باتوجه به اینکه از نظر کد نویسی با وردپرس و سایر بسترهای طراحی سایت متفاوت است مقداری بالاتر باشد. همچنین امتیازات دیگری نظیر کند نشدن سایت در زمان اضافه شدن محصولات در حجم انبوه را نیز نخواهید داشت.

 

طراحی فروشگاه اینترنتی با پرستاشاپ

پرستاشاپ یکی از جمله بسترهایی است که به صورت تخصصی در زمینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی مورد استفاده قرار میگیرد. اگر مایلید تا طراحی فروشگاه اینترنتی شما با پرستاشاپ انجام شود میبایست به این موضوع دقت داشته باشید که ممکن است هزینه طراحی فروشگاه اینترنتی با پرستاشاپ نسبت به طراحی آن با وردپرس بسیار بیشتر باشد زیر بسیاری از افزونه هایی که وردپرس به رایگان در اختیار شما قرار میگیرد در این بستر به صورت پریمیوم و دارای هزینه برای خرید هستند و همین موضوع میتواند در حالت کلی هزینه طراحی سایت فروشگاهی شما را افزایش دهد.

 

طراحی سایت فروشگاهی با php

Php یکی از جمله زبان هایی است که به کمک آن میتوان وب سایت های مختلفی را طراحی نمود. طراحی سایت فروشگاهی با php نیز یکی از کارهاست. در صورت تمایلتان میتوانید وبسایت فروشگاهیتان را به وسیله زبان برنامه نویسی php راه اندازی نمایید اما باید توجه داشته باشید که تمام مسیر طراحی سایت فروشگاهی شما صرفا با این زبان برنامه نویسی طی نخواهد شد و در کنار آن از زبان های برنامه نویسی دیگری نیز مورد استفاده قرار میگیرد.

 

طراحی سایت فروشگاهی با پایتون

طراحی سایت فروشگاهی با پایتون نیز همانند php یکی از راهکارهایی است که میتوان به کمک آن سایتی را طراحی نمود. با استفاده از این زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی خود نیز میتوانید سایتی اختصاصی را برای خود داشته باشید اما میبایست مزایای آن را در کنار معایبش بپذیرید.

 

طراحی سایت فروشگاهی با لاراول

لاراول نیز از جمله زبان های برنامه نویسی حال حاضر است که برخی از سایت های فروشگاهی با آن طراحی شده اند. مزایای طراحی سایت فروشگاهی با لاراول و معایب آن نیز با طراحی سایت با پایتون و طراحی سایت با پی اچ پی برابر بوده و قبل از اینکه اقدام به طراحی سایت با لاراول یا هر زبان برنامه نویسی دیگر داشته باشید می بایست در این خصوص تحقیقات گسترده ای انجام دهید تا در میانه راه به مشکلی بر خورد نکنید.

چرا اَدکُد؟
چرا اَدکُد؟

{ بهترین تکنولوژی ها برنامه نویسی در قم ویسایت }

سایت شما چگونه ساخته میشود

طراحی UI/UX و نقشه راه

UI (User Interface) و UX (User Experience) به طراحی و تجربه کاربری در برنامه ها و وبسایت ها اشاره دارند. UI مرتبط با ظاهر و رابط کاربری است، در حالی که UX بیشتر به تجربه کلی کاربر از برنامه یا وبسایت مربوط می شود

فرانت اند Front End

فرانت اند به طراحی و توسعه ظاهر و رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) مرتبط است. در واقع، فرانت اند مسئولیت ایجاد و نمایش محتوا و اجزا گرافیکی در مرورگر کاربر است.

بک اند Back End

بک اند مسئولیت هایی را انجام می دهد که نیازمند پردازش سمت سرور و مدیریت داده ها هستند


طراحی فروشگاه اینترنتی رایگان

یکی از جمله سوالاتی که برای علاقه مندان به داشتن یک فروشگاه اینترنتی پیش می آید این است که آیا طراحی فروشگاه اینترنتی رایگان است؟ در این خصوص میتوان اینطور گفت که متاسفانه چیزی تحت عنوان طراحی فروشگاه اینترنتی رایگان وجود نداشته و باتوجه به هزینه هایی همچون هاست، دامین، قالب، افزونه های مختلف، اجرت طراح سایت و ... امکان انجام خدمات طراحی سایت به صورت رایگان برای هیچ کس مقدور نیست.

 

طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان

طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان یکی از جمله پیشنهاداتی است که ادکد به کارفرمایانی که قصد دارند طراحی سایت فروشگاهی خود را به ادکد بسپارند ارائه می کند. در این مواقع بسیاری از مواردی که ممکن است اعمال آنها بر روی فروشگاه اینترنتی نیازی از شما و یا مشتریانتان رفع نکنند از آن حذف شده و در نهایت هزینه های شما برای طراحی سایت فروشگاهی کاهش پیدا میکند و میتوانید طراحی فروشگاه اینترنتی ارزان را تجربه کنید.

-->-->

هزینه طراحی و راه اندازی سایت فروشگاهی

در انتها لازم است تا توضیحات کاملی در خصوص هزینه طراحی و راه اندازی سایت فروشگاهی به شما ارائه نماییم. هزینه طراحی سایت فروشگاهی بسته به اینکه شما چه سبک و مدل طراحی سایت فروشگاهی را انتخاب می کنید متغیر است. به عنوان مثال هزینه طراحی سایت فروشگاهی وردپرسی با قیمت طراحی سایت فروشگاهی اختصاصی و هزینه طراحی سایت فروشگاهی با جوملا متفاوت است و دلیل آن نیز زمان و سایر هزینه های جانبی است که بسترهای مختلف طراحی سایت دارند.

در نهایت اگر قصد طراحی سایت فروشگاهی دارید و مایلید هزینه دقیق طراحی سایت فروشگاهی خود را جویا شوید و میتوانید با شماره های موجود بر روی سایت تماس گرفته تا مشاورین ما پس از دریافت اطلاعات کامل از شما، قیمت طراحی سایت فروشگاهی مورد نظر شما را اعلام نمایند و بتوانید فرایند طراحی فروشگاه اینترنتی خود را آغاز کنید.

{ قیمت طراحی سایت و سئو  }

کسب و کار خود را با کمترین مبلغ جهانی کنید

  • طراحی سایت
  • سئو
محبوب

پلن اقتصادی

4,500,000 تومان
  • ثبت دامنه ir.
  • 2 گیگابایت فضای هاست
  • طراحی قالب اختصاصی
  • صفحه نخست، درباره ما، تماس با ما، گالری
  • ثبت در نقشه گوگل
  • چت آنلاین
  • پشتیبانی یکساله

پلن حرفه ای

7,900,000 تومان
  • ثبت دامنه com.
  • 10 گیگابایت فضای هاست
  • طراحی قالب اختصاصی
  • کلیه صفحات مورد نیاز سایت فروشگاهی
  • ثبت در نقشه گوگل
  • چت آنلاین
  • پشتیبانی یکساله
محبوب

سئو پایه

9,000,000 تومان
  • سئو داخلی
  • سئو خارجی
  • سئو تکنیکال
  • انتشار 30000 کلمه محتوای سئو شده
آنالایزر اَدکُد
آنالایزر اَدکُد

آنالایزر اَدکُد

سایت رقیب و یا دلخواه خود را برای ما ارسال کنید و بهترین سایت را نسبت به رقیب خود داشته باشید.

بهترین شرکت طراحی سایت فروشگاهی

اگر به دنبال بهترین شرکت طراحی سایت فروشگاهی هستید همینک میتوانید با شماره های موجود بر روی سایت ادکد تماس بگیرید. مجموعه ادکد به واسطه نمونه کارهای قوی که در عرصه طراحی سایت فروشگاهی در اختیار دارد در زمره بهترین شرکت های طراحی سایت فروشگاهی قرار داشته و با خیالی آسوده میتوانید پروژه طراحی سایت فروشگاهی خود را به ما بسپارید.

 

لیست امکانات سایت فروشگاهی

در ادامه شما میتوانید لیست امکانات سایت فروشگاهی را مشاهده نمایید و هر یک از امکاناتی که لازم دارید را برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید. همچنین در صورتی که سایت فروشگاهی شما امکاناتی فراتر از چیزی که در این بخش برای شما در نظر گرفته شده است نیاز دارد می توانید با شماره های موجود تماس گرفته و با کارشناسان ادکد در خصوص اضافه شدن این امکان بر روی سایتتان مشورت نمایید.

 

مراحل ساخت یک سایت فروشگاهی

برای اینکه یک سایت فروشگاهی طراحی شود می بایست مراحل زیر به ترتیب انجام شوند.

1-     تماس با مجموعه ادکد و اعلام مواردی که برای فروشگاه اینترنتی نیاز دارید

2-     برگزاری جلسه حضوری و یا اینترنتی برای درک بهتر نیازهای شما و ارائه توضیحات تکمیلی

3-     خرید هاست، دامین، قالب، افزونه های مورد نیاز و نصب آنها و شروع طراحی سایت

4-     شروع طراحی سایت اختصاصی شما (در صورتی که طراحی سایت اختصاصی را انتخاب کرده باشید)

5-     طراحی اپلیکیشن متناسب با سایت شما (در صورتی که طراحی اپلیکیشن را نیز انتخاب کرده باشید)

6-     برگزاری جلسه حضوری یا اینترنتی آموزش پنل سایت و پنل اپلیکیشن برای شما

7-     تحویل پنل و پروژه به شما و اعمال تغییراتی که ممکن است به مرور نیاز شوند.

{ نیاز به مشاوره دارید؟ }

چند گام آسان برای تقویت
رشد کسب و کار شما

یک فنجان قهوه و مشاوره

✨ با تیم مشاوران ما در زمینه طراحی و توسعه وبسایت، به بهترین حالت ممکن توانایی برای جلب مشتریان خود خواهید رسید. 🎯

دانلود و نصب کنید

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ

چارچوب کاری را تنظیم کنید

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ